Erik Van Looy doet opmerkelijke vaststelling over Niels Destadsbader: “Ik ben hier zeker van” Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy doet opmerkelijke vaststelling over Niels Destadsbader: “Ik ben hier zeker van”

Erik Van Looy doet opmerkelijke vaststelling over Niels Destadsbader: “Ik ben hier zeker van”

Na jaren aandringen van Erik Van Looy heeft Niels Destadsbader eindelijk een positief antwoord gegeven op de vraag: “Wil je meedoen aan ‘De Slimste Mens’?” Naast Laura Tesoro, Sandra Bekkari en Dorian Liveyns is Niels nu al de vierde naam die op het lijstje van bekende kandidaten staat.

“Niels is een beetje de Romelu Lukaku van de Vlaamse showbizz”, zegt Erik in Het Nieuwsblad. “Hij kan alles en doet dat ook nog eens op een on­gelofelijk hoog niveau. Dat gaat wat geven in het najaar. Ik denk dat we ons heel goed gaan amuseren. We zullen dan ontdekken wat hij waard is als quizer, maar ik ben er zeker van dat het niet snel o-ver-over zal zijn.”

Zenuwen voor de camera’s zal Niels Destadsbader alvast niet hebben: in 2009, op 21-jarige leeftijd, maakte hij reeds zijn debuut op Ketnet. Vijf jaar later, in 2014, stapte hij over van de VRT naar VTM, waar hij zélf ook al meer dan eens de vragen mocht stellen in onder meer ‘Is er Wifi in Tahiti?’ en ‘Ligt er Flan op de Mont Blanc?’. Benieuwd of hij de overgebleven kennis van deze programma’s mee kan nemen naar ‘De Slimste Mens’!

Populair

Laatste nieuws