Ophef na nieuws over Marco Borsato: "Hoe is het mogelijk?" Buitenland
Buitenland

Ophef na nieuws over Marco Borsato: "Hoe is het mogelijk?"

Ophef na nieuws over Marco Borsato: "Hoe is het mogelijk?"

Eerder deze week kwamen we de eerste namen van het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’ te weten. Zowel zijn moeder als Marco Borsato zullen te gast zijn bij Eric Goens. Heel wat trouwe kijkers van het programma vinden dit jammer.

“Nu zakken ze toch wel heeeel diep”, schrijft iemand op de sociale media. “Waarom in godsnaam Marco Borsato en dan ook nog eens zijn moeder? Er zijn toch nog wel meer interessante mensen? Vraag eens een paralympiër, die zullen wel meer te vertellen hebben dan die Hollander.”

“‘Het Huis’ vind ik een fantastisch programma. Maar de aflevering met Marco Borsato, die beker laar ik aan mij voorbijgaan, denk ik.” Een ander denkt er net hetzelfde over: “Ja, of hoe laten we een goed programma afglijden naar iets ordinairs? Borsato, mijn maag keert al om van zijn naam alleen al te horen. Zal een aflevering worden die ik aan mij voorbij zal laten gaan.”

"Dit gaat te ver"

“Zijn de Belgen op, misschien, dat er een blik Hollanders opengetrokken moet worden?”, vraagt nog iemand zich af. “Zoveel Belgen en toch weer die Hollanders, zo’n goed programma, maar dit gaat te ver. Draai dat eens om: hoeveel Belgen zien we in primetime op de Nederlandse televisie? Juist, nog net geen handje vol, en Eén maar reclame maken voor hen, pff.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws