Gert Verhulst: “Als ik mijn kinderen dat zie doen, onterf ik hen” Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst: “Als ik mijn kinderen dat zie doen, onterf ik hen”

Gert Verhulst: “Als ik mijn kinderen dat zie doen, onterf ik hen”

Kijkers van ‘De Verhulstjes’ die al grote ogen trokken bij het zien van de villa in Oostduinkerke, gaan in seizoen twee niet weten waar ze het hebben. Dan spenderen Gert Verhulst en zijn familie hun tijd in het mondaine Saint-Tropez.

"In de zomer zie je hier de grootste sterren: van Beyoncé tot Ronaldo. Op de stranden, op hun boot”, laat Gert weten in Het Laatste Nieuws. “Op zich interesseert hun aanwezigheid me niet, maar het duidt er wel op dat Saint-Tropez allesbehalve passé is.”

“Saint-Trop is nog altijd top", vindt Gert. "De voorbije jaren is er zelfs nog een stevige kwaliteitsinjectie gekomen, onder druk van Ibiza, Mykonos, Marbella, enzoverder. Maar in vergelijking met die plekken heeft Saint-Tropez veel meer charme.”

Flessen champagne van duizenden euro's

Natuurlijk zijn er ook decadente uitspattingen in Saint-Tropez. “Ik heb hier al lui gezien die flessen champagne van enkele duizenden euro's gewoon leegspuiten. Ik word daar niet vrolijk van", aldus Gert. "Iedereen moet vooral doen wat hij of zij wil, maar mij zul je er nooit op betrappen. En als ik het mijn kinderen zie doen, zelfs met een fles van 50 euro, dan krijgen ze een draai rond hun oren. Of nee, beter nog: ik onterf hen”, lacht hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws