Ben Crabbé valt uit de gratie bij ‘Blokken’-kijkers: “Er keken kinderen mee!” Buitenland
Buitenland

Ben Crabbé valt uit de gratie bij ‘Blokken’-kijkers: “Er keken kinderen mee!”

Ben Crabbé valt uit de gratie bij ‘Blokken’-kijkers: “Er keken kinderen mee!”

Wekelijks behandelt VRT-medewerkster Chloë alle klachten, opmerkingen en vragen van het publiek. Steevast zitten daar ook enkele opmerkingen bij over de populaire Eén-quiz ‘Blokken’ en dat was nu niet anders.

“Opnieuw blijven Ben Crabbé en zijn ‘Blokken’ de gemoederen beroeren”, laat Chloë weten. “Zo kregen we klachten omdat de presentator te vaak de ‘Hollandse’ uitdrukking ‘lekker’ gebruikt, omdat hij in een tijdspanne van tien seconden de woorden ‘kloten’ en ‘fuck you’ uitsprak terwijl er kinderen meekeken, en omdat hij ‘de laatste tijd enorm pretentieus is’.”

“Een kijker noemt Ben ‘een uitstekende voetballer en drummer, maar als ‘Blokken’-presentator stoort mij zijn laatdunkend toontje’”, aldus Chloë nog. “En ook zijn kledij is een vorm van frustratie. ‘Als hij een overhemd aan heeft, zit hij geregeld aan de kraag te frunniken. Is dit een tic of wil hij zijn dikke nek hiermee verbergen.’”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws