Rachel Hazes met de grond gelijk gemaakt: “Ze moest zich schamen” Buitenland
Buitenland

Rachel Hazes met de grond gelijk gemaakt: “Ze moest zich schamen”

Rachel Hazes met de grond gelijk gemaakt: “Ze moest zich schamen”

Afgelopen week zou André Hazes 70 zijn geworden en daarom brachten Rachel en André een bezoek aan het standbeeld in Amsterdam. De erfgenamen van de legendarische Nederlandse zanger komen daardoor alweer zwaar onder vuur te liggen.

André Hazes en zijn moeder Rachel staan al een tijdje in een kwaad daglicht bij het publiek. Ze zouden te vaak in de spotlights willen staan. Nu, in de week van de 70e verjaardag van André sr., krijgen ze dus weer de wind van voren. “Huichelaars! Ze wou van hem scheiden en nou vult ze haar zakken over zijn rug”, klinkt het onder meer.

“En dat herdenken kon natuurlijk niet in besloten kring, lekker op de bank met een biertje, ‘proost ouwe, we missen je vreselijk’. Nee, want daarmee krijg je geen aandacht”, schrijft een ander op de sociale media. Nog iemand reageert: “Ach ach ach, Rachel, jij verdient meer na zijn dood dan dat hij zelf in zijn hele leven heeft verdiend.”

Privé-binnenzwembad

“Herdenken allemaal goed en wel, maar ik krijg oprecht een afkeer van alles wat met hem en haar te maken heeft”, zegt een ander. “Ik draai zijn nummers niet meer, krijg dan continu beelden van Rachel in mijn hoofd. Beste Rachel, je hebt heel zijn verleden vern..kt. Mensen krijgen oprecht een afkeer, hoor!”

“Toen hij leefde wilde ze niets meer met hem te maken hebben, en nu? Ze moest zich schamen”, lezen we nog. “Belachelijk, ze worden gigantisch uitgekotst!” En ook: “Oh, is hij dood dan? Die Rachel houdt hem springlevend! Alles voor de centen… Het kost ook veel, natuurlijk, zo’n privé-binnenzwembad onderhouden."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws