Karen Damen neemt belangrijke beslissing over haar toekomst bij ‘Familie’ Buitenland
Buitenland

Karen Damen neemt belangrijke beslissing over haar toekomst bij ‘Familie’

Karen Damen neemt belangrijke beslissing over haar toekomst bij ‘Familie’

Dinsdag kwam Dag Allemaal met het nieuws naar buiten dat het exclusiviteitscontract van Niels Destadsbader bij VTM niet zal worden verlengd. De zender en de zanger zouden het niet eens geraken over het financiële aspect. Ze blijft voorlopig wel in 'Familie'.

Niels Destadsbader is echter niet het enige schermgezicht van VTM waarvan het exclusiviteitscontract geen vervolg krijgt. Ook Karen Damen zal binnenkort op meerdere zenders te zien zijn, al is dat volgens Dag Allemaal grotendeels haar eigen keuze. De zangeres wil haar carrière in de toekomst zélf meer richting geven.

Over de exclusiviteitscontracten wil VTM niet communiceren, maar zeker is dat Karen haar rol in ‘Familie’ alvast niet wil opgeven. “We blijven wel samenwerken met Karen”, zegt woordvoerster Tine Danschutter in het weekblad. “Er is haar rol in ‘Familie’ en we kijken uit waar we in de toekomst nog met haar kunnen samenwerken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws