VTM neemt drastische beslissing over Niels Destadsbader Buitenland
Buitenland

VTM neemt drastische beslissing over Niels Destadsbader

VTM neemt drastische beslissing over Niels Destadsbader

Niels Destadsbader was de afgelopen jaren alleen maar te zien op zender VTM. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het exclusiviteiscontract waaraan de zanger/presentator verbonden was. Maar nu wordt hun samenwerking naar verluidt een halt toegeroepen.

Dag Allemaal meldt namelijk dat VTM het exclusiviteitscontract van Niels Destadsbader niet wil verlengen. Niet omdat ze hem beu zijn, wel integendeel: Niels is al jaren het goudhaantje van Medialaan. Volgens het weekblad liepen de contractonderhandelingen gewoon erg moeizaam en zouden de salariseisen van Niels te hoog liggen.

In 2009 maakte Niels zijn debuut op jongerenzender Ketnet. Daar praatte hij als ‘wrapper’ live de programma's aan elkaar, speelde hij spelletjes met de kijkers en interviewde hij studiogasten. In het najaar 2014 maakte hij de overstap naar de commerciële televisiezender VTM, waar hij onder meer te zien was als presentator van ‘Is er Wifi in Tahiti?’ en ‘The Masked Singer’. Vorig seizoen van ‘The Voice’ maakte hij nog zijn debuut als coach.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws