Anthony vecht voor zijn leven na krijgen van AstraZeneca-vaccin: "Dit is op alle vlakken fout" Buitenland
Buitenland

Anthony vecht voor zijn leven na krijgen van AstraZeneca-vaccin: "Dit is op alle vlakken fout"

Anthony vecht voor zijn leven na krijgen van AstraZeneca-vaccin: "Dit is op alle vlakken fout"

Anthony Shingler vecht volgens zijn familie voor zijn leven na het krijgen van een eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin. De man hangt aan de beademing.

De vader van twee kinderen zou naar verluidt verlamd zijn geraakt. Het zou om een zeldzame bijwerking van het AstraZeneca-vaccin gaan.

De familie zoekt antwoorden nu Anthony aan de beademingsmachine hangt en vecht voor zijn leven. Drie maanden geleden kreeg hij zijn eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin en nadien is bij hem de spierziekte van Guillain-Barré vastgesteld, een zeldzame en ernstige aandoening die de zenuwen aantast.

Nachtmerrie

"Ik ben er vast van overtuigd dat het het vaccin de dader is, hij was in orde totdat hij het kreeg", aldus zijn vrouw Nicola tegen de Daily Star.

"Het is een nachtmerrie om naar hem te kijken. Ik kan er niet tegen om mijn man elke dag met zoveel pijn te zien."

"Hij krijgt nog steeds sms'jes om voor een tweede prik te gaan en hij ligt verlamd in een ziekenhuis. Zo onpersoonlijk is het. Het is op alle vlakken fout."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws