Zware klap voor Gert Verhulst: “Hier is geen enkele positieve kant aan” Buitenland
Buitenland

Zware klap voor Gert Verhulst: “Hier is geen enkele positieve kant aan”

Zware klap voor Gert Verhulst: “Hier is geen enkele positieve kant aan”

De coronacrisis zorgde bij veel bedrijven voor grote kopzorgen. Vele werknemers werden tijdelijk werkloos of raakten hun job helemaal kwijt. Ook Studio 100 moest aan inkomsten inboeten.

“Als je weet dat wij jaarlijks twee à drie miljoen bezoekers ontvangen in alle parken samen, is het duidelijk dat dit financieel een zware klap is geweest”, geeft Gert eerlijk toe in De Zondag. “We zijn als bedrijf heel zwaar getroffen geweest door corona. In tegenstelling tot in sommige andere sectoren zie ik bij ons geen enkele positieve kant van corona. Gelukkig zijn een aantal van onze activiteiten wel kunnen doorgaan."

“We zijn ook een gezond bedrijf dat wel tegen een stoot kan. Wij overleven deze periode, maar uiteraard hadden we het liever niet moeten meemaken”, blikt Gert terug. “Ik hoop dat we dit snel achter ons kunnen laten en in het najaar ons 25-jarige bestaan goed kunnen vieren.”

"Ik stel niet te veel eisen aan de toekomst"

Met de toekomst is Gert Verhulst niet al te veel bezig. “Ik kom intussen 35 jaar op televisie en heb alles rondom mij zien veranderen. Ik amuseer me nog altijd. Ik hoop dan ook vooral dat we in de toekomst nog mooie projecten kunnen doen en dat het bedrijf blijft groeien."

"Ik ben heel gelukkig met wat we hebben bereikt en met wat ik persoonlijk heb kunnen doen in mijn leven. Ik stel niet te veel eisen aan de toekomst", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws