Mama van twee kinderen (45) weigerde coronavaccin en is nu overleden na besmetting met Deltavariant Buitenland
Buitenland

Mama van twee kinderen (45) weigerde coronavaccin en is nu overleden na besmetting met Deltavariant

Mama van twee kinderen (45) weigerde coronavaccin en is nu overleden na besmetting met Deltavariant

Tricia Jonas (45) weigerde een coronavaccin omwille van de horrorverhalen over sommige bijwerkingen. De mama van twee kinderen is nu overleden na een besmetting met de Deltavariant.

Tricia Jones uit Kansas City, Missouri, aarzelde om zich te laten inenten nadat ze nieuwsberichten had gehoord over mensen die leden aan zeldzame aandoeningen die verband hielden met de vaccins, zoals bloedstolsels of hartproblemen.

Ze besloot zich niet aan te melden nadat ze "in paniek" raakte over de mogelijke risico's en haar moeder kon haar niet overtuigen dat het veiliger was om zich te laten vaccineren.

Nadat haar zoontje op school Covid-19 had opgelopen, raakte ze ook besmet. Ze herstelde er nooit van.

Haar familie dringt er nu bij iedereen op aan om zich te laten vaccineren tegen het virus en zichzelf te behoeden voor een scenario zoals bij Tricia.

"Ze was bang voor de bijwerkingen", zegt Deborah, de moeder van Tricia. "Ik heb haar niet kunnen overtuigen. Ik had nooit gedacht dat ik mijn dochter op 45-jarige leeftijd zou verliezen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws