-->

Gert Verhulst spreekt duidelijke taal: “Dán gaat de stekker eruit”

Gert Verhulst spreekt duidelijke taal: “Dán gaat de stekker eruit”
Zaterdag 10 Juli 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Gert Verhulst is al meer dan 30 jaar een vaste waarde in de Vlaamse showbizzwereld. Iedereen kent hem natuurlijk als een van de bedenkers van Samson, en tevens als baasje van deze ondeugende en lieve hond. Hoewel hij de fakkel nu doorgeeft aan zijn dochter Marie, is Gert nog lang niet van om op pensioen te gaan.

“Al wordt zoiets natuurlijk grotendeels door het publiek beslist”, zegt Gert in De Zondag. “Als niemand nog naar je shows of programma’s kijkt, gaat de stekker er op een moment uit. Maar liedjes maken of dingen schrijven en bedenken, daar zie ik me nooit mee stoppen.”

Ongelofelijk fier

Gert kende ook een geweldige carrière als zakenman. In 1996 stampte hij samen met Hans Bourlon en Danny Verbiest productiehuis Studio 100 uit de grond. Na een succesvolle start zochten ze een nieuwe uitdaging. Dat werden eerst musicals en daarna ook bioscoopfilms. Eind 1999 maakte Studio 100 de gok om Meli Park over te nemen. Het park werd in enkele maanden tijd omgebouwd naar Plopsaland De Panne.

“Intussen baten we een reeks van parken uit, in zowel binnen- als buitenland”, klinkt het trots. “In dat marktsegment groeien we niet alleen, maar brengen we ook echt kwaliteit. Het hotel dat we onlangs in Plopsaland hebben gebouwd is een van de mooiste hotels die ik al heb gezien, daar kan ik alleen maar ongelofelijk fier op zijn.”

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Samson  I  shownieuws  I  Plopsaland  I  Studio 100