Emotionele Tom Boonen: "Elke keer als ik aan het kindje denk, krijg ik het moeilijk" Buitenland
Buitenland

Emotionele Tom Boonen: "Elke keer als ik aan het kindje denk, krijg ik het moeilijk"

Emotionele Tom Boonen: "Elke keer als ik aan het kindje denk, krijg ik het moeilijk"

Tom Boonen en Lore kregen in 2014 een zware klap te verwerken met een doodgeboren dochtertje. Daar heeft hij het nu nog moeilijk mee als hij erover praat.

"Eigenlijk hadden we de zwangerschap nog geheim willen houden, maar onder druk van een weekblad dat de primeur moest en zou publiceren, hebben we het nieuws dan maar zelf bekendgemaakt", legt Boonen uit in Het Nieuwsblad.

"Op onze eigen manier, níét in dat blad. We waren tenslotte 12, 13 weken ver en het grootste risico leek geweken. Maar toen we twee weken later weer op controle moesten, bleek het hartje gestopt met kloppen. Dat was verschrikkelijk om mee te maken.”

“Lore moest echt bevallen, terwijl haar lichaam daarvoor natuurlijk nog niet klaar was na zo’n korte zwangerschap. Dat was… afzien. We mochten naderhand zelf kiezen of we ons kindje nog wilden zien."

"Onze eerste reflex was nee, maar toen we er even over nadachten, wilden we het wel. We moesten dat een plaatsje kunnen geven. En dan krijg je dat kindje te zien, ocharme twee handjes groot. Elke keer dat ik eraan denk, krijg ik het nog moeilijk", geeft de ex-renner aan.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws