Leven van Natalia overhoop gehaald: “Dit is nu helemaal niet meer zo” Buitenland
Buitenland

Leven van Natalia overhoop gehaald: “Dit is nu helemaal niet meer zo”

Leven van Natalia overhoop gehaald: “Dit is nu helemaal niet meer zo”

Natalia is zwanger van haar tweede kindje. Met Bobbi-Loua heeft ze al een bloem van een dochter. Sommige muzikanten verweven hun liefde voor hun kinderen in hun muziek, maar dat is bij Natalia niet het geval.

"Oei nee. Ik heb thuis al een zalig kind. Maar als ik haar 's avonds in haar bedje zie liggen, denk ik niet: hier ga ik een liedje over schrijven. Dan denk ik eerder: 'En nu zelf slapen!’”, lacht Natalia in Het Laatste Nieuws. “Temeer omdat we midden in verbouwingen zitten.”

“Bobbi-Loua slaapt geweldig”, laat de zangeres weten. “Als we haar om 9 uur 's avonds in haar bedje leggen, slaapt ze tot halftien 's morgens. Ik ben echt ontzettend dankbaar voor zo'n geweldig en gezond kind. Maar bij ons thuis wordt continu geklopt en geboord. Vroeger was thuiskomen rust. Nu is het dat helemaal niet meer.”

"Ik verwelkomde nieuw leven en kon ronduit genieten"

Door de coronacrisis kreeg Natalia plots veel tijd voor haar gezin en de opvoeding van Bobbi-Loua. "Ik besef vaak dat ik het voorbije jaar bevoorrecht was”, zegt ze. “In de business ving ik veel heftige verhalen op van collega's. En ik heb ook vaak moeten denken aan mijn vrijgezelle vrienden en vriendinnen. Ik verwelkomde nieuw leven en kon ronduit genieten. Andere mensen beleefden een heel ander verhaal.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws