Man plant huwelijksreis maar vertrekt met beste vriendin van zijn vrouw: “Ik was in shock” Buitenland
Buitenland

Man plant huwelijksreis maar vertrekt met beste vriendin van zijn vrouw: “Ik was in shock”

Man plant huwelijksreis maar vertrekt met beste vriendin van zijn vrouw: “Ik was in shock”

Als je uit een langdurige relatie komt - vooral een huwelijk - zal het altijd een beetje prikken als je partner eerder dan verwacht verder gaat met zijn/haar leven. Een Britse vrouw maakte het mee, alleen was het voor haar eens zo pijnlijk, aangezien haar ex er vandoor ging met een van haar beste vriendinnen.

Wat Kathryn - die anoniem wil blijven - betreft, ging alles goed tussen haar en Tim. Ze hadden eindelijk besloten om zichzelf te trakteren op een huwelijksreis, enkele jaren nadat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Tim vertelde Kathryn dat hij het luxehotel zou boeken waar ze al heel lang wilden verblijven.

Toen Kathryn die avond thuiskwam, was Tim helemaal niet blij of opgewonden; in plaats van het hotel te boeken, vertelde Tim dat hij in plaats daarvan wilde scheiden. "Alles daarna is een waas”, vertelt Kathryn in de Mirror. “Ik was zo, zo, zo geschokt, maar ik weet nog dat ik hem vroeg waarom. Hij zei heel koeltjes: 'Omdat ik kan zien dat ik niet verliefd op je ben en dit huwelijk niet gaat lukken.’"

Behoorlijk slecht nieuws

Kathryn was er kapot van en ook haar dierbaren konden het niet geloven. Maar het ging al snel van kwaad naar erger voor haar toen ze merkte dat haar vriendengroep zich vreemd begon te gedragen, en ze merkte dat ze buitengesloten werd van evenementen en sociale bijeenkomsten.

"Ik herinner me dat mijn beste vriendin er nerveus uitzag toen we afspraken. Ze zei dat ze me iets moest vertellen en dat het behoorlijk slecht nieuws was", herinnert Kathryn zich. Tim bleek een relatie te hebben met een van haar andere beste vriendinnen.

Klaar om de confrontatie aan te gaan met haar vriendin, trok Kathryn naar diens werk, maar toen ze aankwam, vertelde de receptioniste haar dat ze met verlof was. Dat was het moment dat Kathryn zich herinnerde dat het de week was dat ze weg had moeten zijn met Tim op hun huwelijksreis.

Prille relatie

Op de sociale media ontdekte Kathryn uiteindelijk dat de vrouw een bericht had geplaatst vanuit hetzelfde hotel dat ze van plan was te boeken met Tim. Hoewel Tim na terugkeer beweerde dat zijn relatie met de vrouw pril was, geloofde Kathryn daar niets van.

“Het was bullshit”, klinkt het. “Hoe ga je ineens op romantische vakantie met iemand met wie je nog maar een paar weken aan het daten bent?” Tim zit tot op heden nog steeds in dezelfde relatie. Kathryn heeft zich naar eigen zeggen over de breuk heen kunnen zetten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws