Christoff en Ritchie nemen belangrijke beslissing: “Dit heeft geen enkele zin” Buitenland
Buitenland

Christoff en Ritchie nemen belangrijke beslissing: “Dit heeft geen enkele zin”

Christoff en Ritchie nemen belangrijke beslissing: “Dit heeft geen enkele zin”

Eind mei zetten zanger Christoff en zijn (ex-)verloofde Ritchie een punt achter hun relatie. “Het zijn 4 fantastische jaren geweest en daarom kijken we er vooral met veel mooie herinneringen op terug”, klonk het toen. Daar denken ze blijkbaar nog steeds zo over, want om nu plots wrok te koesteren, daar denken ze niet aan.

“Onze verhouding is nog steeds super”, laat Christoff weten in Het Nieuwsblad. “Ik wou zelfs Ritchie z'n advies voor deze bar. Ik vind dat tof, dat zoiets kan. Ik wil laten zien dat je ook als vrienden uit elkaar kunt gaan. We zitten niet meer op dezelfde golflengte, maar de liefde is er nog. Alleen op een andere manier. Dan heeft verzieken en verzuren geen zin.”

"We redden wat te redden valt"

“Ik wou al 'ns vaker gas terugnemen en genieten, Ritchie is 15 jaar jonger en wil nog vollen bak gaan. Dat is ook logisch”, is Christoff realistisch. “Maar dan moet je het durven te benoemen. ‘Wat gaan we ermee doen?’, vroeg hij. We hebben een fles champagne opengedaan en beslist: we redden wat te redden valt.”

Voor een nieuwe relatie is het momenteel nog te vroeg. “Ik gun het hem en hij mij ook. Maar nu nog niet”, aldus Christoff. “Het is nog te vers, het zou nog respectloos aanvoelen. Maar dat is ook onze intentie niet. We willen allebei onze weg nog even zoeken.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws