Zwangere vrouw in shock nadat stiefmoeder haar ongeboren kind wil weggeven: “Ik wist van niets” Buitenland
Buitenland

Zwangere vrouw in shock nadat stiefmoeder haar ongeboren kind wil weggeven: “Ik wist van niets”

Zwangere vrouw in shock nadat stiefmoeder haar ongeboren kind wil weggeven: “Ik wist van niets”

Een vrouw ging deze week viraal nadat ze op internet het hallucinante verhaal deelde over hoe ze ontdekte dat haar stiefmoeder een gezin had verteld dat ze haar baby konden adopteren. Ook al was ze helemaal niet van plan het kind af te staan.

Deseree Rose beweert dat, toen ze 20 jaar was en zwanger van haar eerste kind, ze ontdekte dat haar stiefmoeder een koppel had beloofd dat ze de baby konden adopteren. Zelf had Deseree totaal geen plannen om haar ongeboren kindje af te staan voor adoptie.

Ze legt uit hoe ze destijds ongeveer negen maanden zwanger was toen een vrouw die ze niet kende haar benaderde. "De vrouw zei: 'Oh mijn god, ben jij dat, ben jij Deseree rose?’” Ze bevestigde en vroeg of ze de andere vrouw kende. De vrouw antwoordde: "We zijn nog niet officieel voorgesteld, maar mijn naam is Wendy en dat is mijn kleinkind in je buik.”

De verbijsterde Deseree vroeg Wendy of ze misschien familie was van haar vriend, maar dat was de vrouw niet. “'Nee, ik ben Scotts moeder,' zei ze. 'Weet je wel, Scott en Jerry, het stel dat je baby adopteert’”, aldus Deseree. Wendy legde vervolgens uit hoe haar kapper - de stiefmoeder van Deseree - hen had verteld dat ze de baby konden krijgen zodra deze geboren was.

"Mijn stiefmoeder had dit echtpaar verteld dat ze mijn dochter konden adopteren en ik had hier geen idee van”, zegt Deseree. “Nooit heb ik haar verteld dat ik de baby wilde afstaan ​​voor adoptie, sterker nog, ik heb haar gezegd dat ik de baby niet wilde afstaan ​​voor adoptie. Ze is gewoon heel controlerend. Ik weet niet wat ik moet doen", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws