Marie Verhulst openhartig over haar vriend Jef: “Hij trekt zich er gewoon niets van aan” Buitenland
Buitenland

Marie Verhulst openhartig over haar vriend Jef: “Hij trekt zich er gewoon niets van aan”

Marie Verhulst openhartig over haar vriend Jef: “Hij trekt zich er gewoon niets van aan”

In het eerste seizoen van ‘De Verhulstjes’ maakten we kennis met Jef, de vriend van Marie Verhulst. Tot dan hield Marie hem bewust uit de spotlights, maar de twee waren toen al wel even samen.

“We spreken niet echt over een exacte datum, maar wel al van voor de eerste lockdown en het is nog steeds grote liefde”, zegt Marie in Story. “Hij is mijn steun en toeverlaat. Jef en ik kunnen heel goed praten met mekaar en we lachen ook wat af.”

Ook in het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ zal Jef te zien zijn. Dat er de hele tijd een cameraploeg op staat te kijken, dat is hij inmiddels gewend. “Jef blijft gewoon zichzelf en trekt zich niets aan van die camera’s. Hij is sowieso een vrij rustig iemand, er schuilt geen grote druktemaker in hem. Laat dat maar over aan mijn broer en papa. Maar Jef heeft echt wel zijn plekje gevonden in de familie. En gelukkig kan hij goed om met onze vele onnozele grapjes”, lacht ze.

"We zijn professioneel genoeg om werk en privé te scheiden"

“Het is fijn om verliefd te zijn, hé", aldus Marie. "Pas op, ik ben nooit bewust op zoek gegaan naar de liefde, maar ik ben Jef toevallig tegengekomen bij Studio 100, waar hij achter de schermen werkt. Er was een klik en daar is iets moois uit gegroeid. Nu werken we af en toe samen, hij is podiumtechnieker en ik sta op een podium. Maar we zijn professioneel genoeg om werk en privé te scheiden.”

Populair

Laatste nieuws