Thomas van ‘Big Brother’ krijgt zeer pijnlijk nieuws te horen van Jill Buitenland
Buitenland

Thomas van ‘Big Brother’ krijgt zeer pijnlijk nieuws te horen van Jill

Thomas van ‘Big Brother’ krijgt zeer pijnlijk nieuws te horen van Jill

Sinds haar deelname aan ‘Big Brother’ is Jill Goede een echte influencer geworden. Haar fans willen graag constant op de hoogte blijven van haar doen en laten en ze is dus niet meer uit de media of de Nederlandse boekjes weg te denken.

Jill won niet alleen ‘Big Brother’, maar ook het hart van haar mede-bewoner Thomas Nagels. Na zijn exit werd duidelijk dat er langs beide kanten sprake was van vlinders in de buik en ze spraken af dat ze na afloop van het programma zouden zien hoe het verder zou evolueren.

Fans in België en Nederland hunkerden na afloop van 'Big Brother' naar het moment dat zij eindelijk hun relatie zouden aankondigen. Iedereen blijft nu al maandenlang op hun honger zitten, en nu lijkt het erop dat het er nooit van zal komen voor Jill en Thomas.

Op Instagram kwam Jill namelijk een cover onder ogen van Glossy waarin zij verkondigt dat ze toch nog liever even vrijgezel blijft omdat ze haar vlam nog niet gevonden heeft. Aan haar reactie te zien, lijkt ze nog niet van gedachte te zijn veranderd. “Maar ja, weer sneu voor me vlam dit”, schrijft ze.

Populair

Laatste nieuws