Natalia zorgt voor opschudding: “Sorry, maar dit is ondermaats van haar” Buitenland
Buitenland

Natalia zorgt voor opschudding: “Sorry, maar dit is ondermaats van haar”

Natalia zorgt voor opschudding: “Sorry, maar dit is ondermaats van haar”

In de Dag Allemaal-rubriek ‘In De Kijker’ kunnen de lezers wekelijks hun opinie kwijt over bepaalde onderwerpen die hen opvielen, stoorden, of blij maakten. Sommige abonnees maakten zich kennelijk druk in een eerder gesprek dat het weekblad had met Natalia.

“Graag een reactie op het interview met Natalia in Dag Allemaal nr. 26. Ze heeft haar bedenkingen bij het coronavaccin, want ze ‘wil niet dat er vuiligheid in haar lichaam wordt gespoten’”, citeert ene R.L. de zangeres. “Haar kinderen krijgen na hun geboorte ook een aantal vaccinaties. Weet zij welke stoffen daar allemaal in verwerkt zijn?”, vraagt deze zich af. “Of de medicatie die zij indien nodig neemt: weet zij wat daar in zit?"

"Sorry Natalia, maar ik vind je beweringen ondermaats", klinkt het streng. "En wat de coronamaatregelen betreft: zonder die maatregelen hadden we in België geen 25.000 maar 100.000 doden gehad.”

"Het klopt wel wat Natalia zegt"

Langs de andere kant zijn er ook mensen die begrip hebben voor de uitlatingen van Natalia. “Natalia heeft groot gelijk dat ze op haar hoede is”, reageert een ander. “Ons lichaam is onze tempel, en daar moet je respect voor hebben. Ik ben geen antivaxer, maar het klopt wel wat Natalia zegt. We weten onvoldoende wat er allemaal in zulke vaccins zit. We moeten de overheid maar vertrouwen. En ik weet niet of ik dat nog wel kan, na alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd."

Populair

Laatste nieuws