Celine Van Ouytsel deelt pikante bedgeheimen: “Zo was mijn eerste keer seks” Buitenland
Buitenland

Celine Van Ouytsel deelt pikante bedgeheimen: “Zo was mijn eerste keer seks”

Celine Van Ouytsel deelt pikante bedgeheimen: “Zo was mijn eerste keer seks”

In ‘Lotte Gaat Diep’ praten bekende Vlamingen openlijk met MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael over hun seksleven. Onlangs was ex-Miss België Celine Van Ouytsel te gast. Zij deed een boekje open over haar ‘eerste keer’.

“Mijn eerste keer seks was klungelig, heel klungelig. Ik weet nog dat ik dacht: Is dit het nu? Zo leuk is dat nu toch niet”, lacht ze. “Maar goed, dat is dan ook de eerste keer. Je weet dan nog niet goed wat je doet. Maar: klungelig. Net zoals bij iedereen, denk ik.”

Wasmachine

Het mag er dan wel klungelig aan toe zijn gegaan, toch houdt Celine er leuke herinneringen aan over. “Ja, dat wel. Het was niet zo dat ik iets had van: dit nooit meer. Dat dacht ik bij mijn eerste kus wél."

"Ik was toen een jaar of 15, en dat was op een Sweet 16-feestje. Ik wist dat het toen ging gebeuren. Mijn blokjes waren er ook net af, dus dat was hét moment”, lacht ze.

Maar toen het moment eindelijk aanbrak, bleek het een enorme afknapper. “Dat was echt niet leuk. Dat was als een wasmachine. En mijn mond was heel droog nadien. Zijn mond kwam over mijn mond, en dat was gewoon niet leuk. Ik dacht: Wat is dit? Dit wil ik nooit meer.”

"Ik ben wel iemand die zegt wat ze wil"

In bed is zij wel een dominant type. “Ik draag de broek en heb graag de controle. Maar die kan ik ook wel afgeven”, aldus Celine. “Afwisseling is leuk, natuurlijk. Ik ben wel iemand die zegt wat ze wil. En als iets niet leuk is, dan moet je dat ook kunnen zeggen, maar dat is veel moeilijker", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws