Medewerkers ‘Vive Le Vélo’ doen opmerkelijke onthulling over Karl Vannieuwkerke: “Nog geen enkele keer” Buitenland
Buitenland

Medewerkers ‘Vive Le Vélo’ doen opmerkelijke onthulling over Karl Vannieuwkerke: “Nog geen enkele keer”

Medewerkers ‘Vive Le Vélo’ doen opmerkelijke onthulling over Karl Vannieuwkerke: “Nog geen enkele keer”

Ook dit jaar scheert ‘Vive Le Vélo’ hoge toppen. Karl Vannieuwkerke is er sinds de eerste aflevering in 2005 bij, maar rustiger aan doet hij het nog steeds niet. Ook nu weer geeft hij het allerbeste van zichzelf.

“Karl en ik zijn de enigen die nog geen uitzending misten”, zegt ‘Vive Le Vélo’-producer Gunther Leenders in Het Laatste Nieuws. “Voor mij begint ­’Vive Le Vélo' zelfs al vroeger. Vooraf ga ik met drie collega's de locaties verkennen en maak ik de planning op.”

“Dat is een puzzel, ja. We hebben mensen ter plekke, een team in Brussel, tafelgasten die we moeten ontvangen. Vrije tijd is er ­eigenlijk nooit. Maar toch, voor ons voelt het altijd als vakantie.”

"Je moet blij zijn met wat je hebt"

Dit jaar begon ‘Vive Le Vélo’ later dan gewoonlijk. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat Karl Vannieuwkerke ook ‘Villa Sporza’ presenteerde. “Tuurlijk waren we het liefst voor drie weken vertrokken”, aldus Leenders. “Maar je moet blij zijn met wat je hebt, niet met wat je mist. We hebben drie ritten in de Pyreneeën, de aankomst in Parijs. Da's ook mooi.”

Populair

Laatste nieuws