Annelien Coorevits openhartig over huwelijk met Olivier Deschacht: “Daarom ben ik niet met hem getrouwd” Buitenland
Buitenland

Annelien Coorevits openhartig over huwelijk met Olivier Deschacht: “Daarom ben ik niet met hem getrouwd”

Annelien Coorevits openhartig over huwelijk met Olivier Deschacht: “Daarom ben ik niet met hem getrouwd”

Annelien Coorevits vormde jarenlang hét voetbalkoppel met Olivier Deschacht, die toen verdediger was bij RSC Anderlecht. Drie jaar geleden scheidden hun wegen.

“Ik heb lang geen ­interviews gegeven om één reden: omdat ik weet dat het dan over mijn scheiding gaat en ik daar echt geen zin in heb”, zegt Annelien in een openhartig gesprek met Het Nieuwsblad. “Ieder mens maakt dingen mee. Zij moeten daar ook niet over praten, dus waarom ik wel?”

“Laat ik het zo samenvatten: ik ben niet ­getrouwd met het idee om een paar jaar later uit elkaar te gaan, dus dat aanvaarden is moeilijk geweest”, verzekert Annelien. “Maar ik ben een optimist en kijk vooruit.”

Alles komt goed

“Vandaag ben ik een zelfstandige, single, werkende ­mama die haar huishouden en haar zaak probeert te runnen en daartussen af en toe een tv-opdracht hoopt te doen”, aldus Annelien. “Ik moet veel ballen in de lucht houden, zoals zoveel vrouwen, en ja, af en toe valt er een bal. Tijd voor mezelf nemen, het blijft een uitdaging”, lacht ze. “Maar alles komt goed, daar ben ik van overtuigd.”

Populair

Laatste nieuws