Prins Laurent doet opmerkelijke onthulling: "Ik schaam me hier echt voor" Royalty
Royalty

Prins Laurent doet opmerkelijke onthulling: "Ik schaam me hier echt voor"

Prins Laurent doet opmerkelijke onthulling: "Ik schaam me hier echt voor"

Prins Laurent heeft in een openhartig interview met Sudpresse aangegeven waarom hij afgelopen woensdag liever niet aanwezig was op de ceremonie van de nationale feestdag. Hij had na de overstromingen liever geholpen op het terrein dan naar het defilé te kijken.

“Ik zei toen tegen mezelf: Het is zo verdrietig. Want natuurrampen treffen over het algemeen vooral de armsten. Ik schaamde me daarom om in de tribune te zitten. Ik vroeg me af wat ik daar deed in plaats van een dag of twee op het veld te gaan helpen”, aldus Laurent.

De prins zou ook de toestemming gevraagd hebben om te kunnen gaan helpen bij de overstromingen. “Ik schaam me dat ik niets zelf kan ondernemen. Maar als ik de kans krijg, zal ik dat doen. Maar dan zonder camera’s of fotografen. Zonder de pers die exclusiviteit zoekt. Want dat zou een belediging zijn voor diegenen die de hulp nodig hebben”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws