Niels Destadsbader somber: “Voor mij blijft er niet veel over” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader somber: “Voor mij blijft er niet veel over”

Niels Destadsbader somber: “Voor mij blijft er niet veel over”

In het driedelige 'Vlaanderen Herleeft' volgt Eric Goens mensen voor йn achter de schermen in de muzieksector tijdens de afgelopen coronaperiode en tijdens de huidige heropstart. Hoe brengen artiesten, die normaal op het podium staan, hun vrijgekomen tijd nu door?

Niels Destadsbader heeft duidelijk niet stilgezeten: hij werkt intensief aan een nieuw album en bereidt zich voor op een nieuwe concertreeks in de Ghelamco Arena. Het gemis is groot bij het showbizzbeest: “Ik ben een pak kwetsbaarder geworden.”

“Plots vraag je je af wat je nog kan doen als je niet meer mag optreden", zegt Niels. "In mijn geval blijft er niet veel meer over. Enkel in de entertainmentsector kan ik me onderscheiden.”

We krijgen een kinderlijk gelukkige Niels te zien net voor zijn eerste concert. ‘Het dak eraf’: een betere concertnaam had hij niet kunnen bedenken, want de 1250 aanwezigen in de Ghelamco Arena maken er alvast een groot feest van.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws