Opmerkelijke vaststelling over Meghan Markle: “Je kan het gewoon aan haar zien” Buitenland
Buitenland

Opmerkelijke vaststelling over Meghan Markle: “Je kan het gewoon aan haar zien”

Opmerkelijke vaststelling over Meghan Markle: “Je kan het gewoon aan haar zien”

Meghan Markle werd eerder deze week 40 jaar. De Amerikaanse actrice Melissa McCarthy kon haar even te pakken krijgen voor een videocall. Daarop was te zien hoe de hertogin van Sussex straalde. Dat zag ook lichaamstaalexperte Judi James.

“Ze was een baken van zelfvertrouwen”, zegt James over het videogesprek van Meghan Markle aan de Mirror. “Ze voelt zich duidelijk op haar gemak aan haar eigen bureau, met haar hondje die ligt te slapen op de achtergrond. Haar lichaam is volledig ontspannen.”

“Het is ook duidelijk dat Meghan met zichzelf kan lachen”, zegt James. “Wanneer Melissa grapjes over haar maakt, lacht ze daar oprecht mee. Dat kan je zien aan haar gezicht en haar ogen. Er wordt ook gehint naar de monarchie, maar je kan Meghan niet op stress betrappen. Dat is alweer een teken dat ze veel vertrouwen heeft in zichzelf en haar positie. Ze heeft een innerlijke kalmte die gedurende het hele gesprek niet werd verstoord.”

"Alsof ze aan het bidden is"

“Wanneer ze begint te praten over de actie die ze wil opstarten naar aanleiding van haar verjaardag, maakt ze verschillende handgebaren: ze vouwt haar handen samen, alsof ze aan het bidden is. Dat betekent dat ze is gestopt met grapjes maken, en nu heel serieus is over wat ze zegt”, klinkt het nog.

Aan het einde van het gesprek verschijnt prins Harry ook nog even. “We zien prins Harry verschijnen aan het raam, waar hij aan het jongleren is. Melissa moet daar erg om lachen, en ook bij Meghan zien we dat ze oprecht verrast is door de aanwezigheid van haar man. Hij heeft het waarschijnlijk dus niet samen met haar gepland.”

Populair

Laatste nieuws