Eerste relatietest voor André Hazes en Sarah van Soelen: “Ik voel hier gewoon meer voor” Buitenland
Buitenland

Eerste relatietest voor André Hazes en Sarah van Soelen: “Ik voel hier gewoon meer voor”

Eerste relatietest voor André Hazes en Sarah van Soelen: “Ik voel hier gewoon meer voor”

Elke maand geeft André Hazes een inkijk in zijn leven in zijn column voor Superguide. Deze keer blikt hij terug op zijn schooltijd. Een A-student was André zeker niet, maar dat maakt hij de voorbije jaren ruimschoots goed.

“Uitgeleerd ben je nooit, ik wil me blijven ontwikkelen”, laat André weten in de column. “Thuis hebben we een klein discussiepunt: Sarah zou het liefst willen dat we Spaans gaan leren omdat haar familie een huis heeft in Spanje, maar ik voel meer voor Italiaans. Bestel ik soepeltjes een ‘cááppuccíííno’ op een Italiaans terras, dan doe ik gewoon dat ik het in me heb, die Italiaanse tongval.”

“Ook in het artiestenvak blijf ik leren”, aldus de Nederlandse zanger. “Zo bezoek ik graag shows van collega-artiesten, vooral shows van Gerard Joling. Hij is de koning in zingen en tussen liedjes door grappige teksten de zaal in slingeren. Hij is echt een talent. Kijkend naar hem denk ik: ik ben never nooit uitgeleerd. En gelukkig maar”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws