Nieuwe onthulling over ongeval Tanja Dexters: "Het komt door Luk Alloo" Buitenland
Buitenland

Nieuwe onthulling over ongeval Tanja Dexters: "Het komt door Luk Alloo"

Nieuwe onthulling over ongeval Tanja Dexters: "Het komt door Luk Alloo"

Er wordt meer duidelijk over het ongeval van Tanja Dexters op de E313. Zij en haar vriend waren plots verdwenen na het ongeluk, maar nu weten we ook waarom. "We zijn er wél blijven staan en de wegpolitie was er ook. Alleen mochten zij geen vaststellingen doen omdat Luk Alloo op komst was met een cameraploeg - en daar hadden we geen zin in", geeft ze toe.

Michael Peeters botste met zijn Jaguar van 182.000 euro. Tanja Dexters was passagier. Na het ongeval verdwenen ze. Een vriend van hen kwam hen plots ophalen. "Toen ik naar de inzittenden toeliep om te zien of iedereen oké was en er geen gewonden waren, begonnen ze meteen te schelden", gaf Dexters als reden. "Tanja Dexters dit, Tanja Dexters dat. Ik ga niet herhalen wat ze zeiden."

"Dat van de omstaanders klopt", aldus Michael. "Maar tijdens de 35 minuten dat we bij de wagen bleven, werd Tanja getipt dat Luk Alloo onderweg was met een filmploeg voor 'Alloo bij de wegpolitie'. In dat circus hadden we helemaal geen zin. Ik heb een business in de streek en heb altijd geprobeerd om met Tanja onder de radar te blijven. Ik wilde niet in die omstandigheden op de nationale televisie komen. En Tanja ook niet."

"De agenten van de dichtstbijzijnde wegpolitiepost in Grobbendonk waren snel aanwezig, maar kregen de opdracht om enkel de signalisatie te regelen achteraan de file. Zij waren dus ter plekke, maar deden de vaststellingen niet omdat de ploeg uit Turnhout met Alloo erbij nog onderweg was. Op zijn minst een vreemde situatie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws