Marijn en Candice uit 'Blind Getrouwd': "We raken het niet eens" Buitenland
Buitenland

Marijn en Candice uit 'Blind Getrouwd': "We raken het niet eens"

Marijn en Candice uit 'Blind Getrouwd': "We raken het niet eens"

Marijn (36) en Candice (32) uit het VTM-programma ‘Blind getrouwd’ zijn al tien maanden getrouwd, maar ze wonen nog niet samen. In een interview met Story geven ze uitleg.

“We zijn het nog steeds niet eens over waar we willen samenwonen”, zei Candice in Dag Allemaal. "Maar de liefde tussen de twee is nog altijd even sterk. Elk weekend gaat Candice naar Marijn in Binkom en tijdens de schoolvakanties komt ze ook op de weekdagen."

Candice is bezorgd om haar twee katten. Zeker omdat een van haar katten suikerziekte heeft en op een strikt dieet staat. “Binnenkort neem ik mijn katten eens mee naar Marijn, dan kunnen we het eens uittesten.”

Gelukkig met de huidige situatie

Candice is tevreden met de huidige situatie. “We hebben nog niet beslist hoe we het in de toekomst gaan doen.”

Marijn noemt ook zijn dieren als een praktisch bezwaar. “Ik ben een hond, twee katten, twee pony’s en kippen. Het is voor mij moeilijk om zomaar naar Beveren af te zakken”, zegt hij.

Marijn wil ook nog wat tijd nemen. Hij vindt één jaar net iets te snel om te gaan samenwonen. “Kleine ergernissen kunnen snel grote problemen worden. Het is goed dat we tijd nemen om elkaar echt te leren kennen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws