Intern onderzoek nadat federale politie meer dan 7.000 euro in juwelen ‘verliest’ Royalty
Royalty

Intern onderzoek nadat federale politie meer dan 7.000 euro in juwelen ‘verliest’

Intern onderzoek nadat federale politie meer dan 7.000 euro in juwelen ‘verliest’

Een vrouw heeft klacht ingediend tegen de federale politie nadat ze al haar bezittingen verloor na een aanhouding. Eén van de bezittingen was een armband ter waarde van 7.000 euro.

Paola en haar zoon (9) werden vrijdag aangehouden ter hoogte van het justitiepaleis. Paola bleek verkeerd geparkeerd en haar ex-man had verklaard dat ze hun zoon zou hebben ‘gekidnapt'. Ze werd samen met haar zoon door de agenten meegenomen naar de gebouwen van de federale gerechtelijke politie in de Koningsstraat.

"De agenten waren erg agressief. Mijn zoon was zo bang", getuigt Paola in La Dernière Heure. Zoals gebruikelijk moest Paola haar bezittingen in een bakje plaatsen. Daarna werd ze negen uur lang ondervraagd en om 23u mochten de vrouw en haar zoon weer vertrekken.

“De politie stal mijn spullen”

"Voor mijn vertrek vroeg ik uiteraard om mijn spullen, maar wat bleek? Alles was weg. De politie heeft mijn spullen gestolen. Het kan niet anders dan. Ik had 150 euro cash, verschillende juwelen waarvan een ter waarde van 7.000 euro. Ook mijn bankkaart, oorbellen en zelfs mijn bh zijn verdwenen. Ze hebben mij en mijn zoon dan teruggebracht naar de auto, volledig beroofd. Mijn zoon is zwaar getraumatiseerd", zegt ze.

Ilse Van de Keere, woordvoerster van de politiezone, reageert: "Een intern onderzoek is gestart. Het zijn ernstige feiten."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws