Model (33) gaat met haar borsten bloot op straat: "Waarom moet ik ze altijd bedekken?" Buitenland
Buitenland

Model (33) gaat met haar borsten bloot op straat: "Waarom moet ik ze altijd bedekken?"

Model (33) gaat met haar borsten bloot op straat: "Waarom moet ik ze altijd bedekken?"

De Braziliaanse schoonheid, Cris Galera (33), vindt dat zowel mannen als vrouwen het recht moeten hebben om topless in het openbaar te verschijnen. Het Instagram-model spendeerde 100.000 euro aan haar borsten en wil graag dat ze gezien worden.

Galera besloot om zonder shirt samen met een groep vriendinnen de "Free the Nipple”-beweging te steunen. Bovenop een auto trokken Cris en haar vriendinnen hun bloesjes uit voordat ze met ontbloot bovenlichaam over straat liepen.

De “Free the Nipple”-campagne begon in 2012 om de ongelijkheid te benadrukken van mannen die in het openbaar topless mogen gaan en vrouwen die dat niet mogen. De beweging stelt dat het wettelijk en cultureel aanvaardbaar zou moeten zijn voor vrouwen om hun tepels te ontbloten als ze dat willen.

Grootste borsten van Instagram ter waarde van 100.000 euro

Galera, probeerde om "de grootste borsten van Instagram" te krijgen en gaf daarvoor 100.000 euro uit.

Ze zei: "Ik ben voorstander van het vrijgeven van het tonen van vrouwelijke tepels. Net als mannen.” Het model zegt dat ze voorstander is van gendergelijkheid en gelooft dat met blote borsten over straat lopen, bevestigt dat mannen en vrouwen dezelfde rechten hebben in het openbaar.

“Spijtig om ze te bedekken”

Ze gaf het volgende commentaar: "Een vrouw kan duizenden reais [Braziliaanse munt] uitgeven om perfecte borsten te hebben, om ze vervolgens alleen maar te bedekken met een blouse of bikini.”

Het model heeft gegarandeerd dat ze zich vaker bij gelijkaardige demonstraties zal aansluiten en topless over straat zal gaan om haar zaak te bevorderen.

Model (33) gaat met haar borsten bloot op straat: "Waarom moet ik ze altijd bedekken?"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws