Pijnlijk voor Niels Destadsbader: “Die jongen kan het écht niet” Buitenland
Buitenland

Pijnlijk voor Niels Destadsbader: “Die jongen kan het écht niet”

Pijnlijk voor Niels Destadsbader: “Die jongen kan het écht niet”

Op zondag 15 augustus is het eindelijk zover: ‘Radio 2 Zomerhit 2021’, te volgen op Radio 2 en op Eén. Deze dag kan er nog worden gestemd op de genomineerden via radio2.be en de Radio 2-app, tot 18.00 uur. Nadien kan er tijdens de liveshow nog gestemd worden via televoting.

Bart Peeters en Siska Schoeters presenteren ‘Radio 2 Zomerhit 2021’ op zondag 15 augustus live vanuit Blankenberge en maken er samen met de genomineerden een groots, zomers en muzikaal feest van, dat live wordt uitgezonden op Eén. Ook dit jaar is het niet mogelijk om duizenden mensen te verwelkomen in Blankenberge, maar Radio 2 en Eén maken er een onvergetelijke editie van, met veel interactie met het publiek en vele initiatieven in aanloop naar de live-uitzending.

"Zo beu als koude pap"

Op de sociale media wordt alvast volop gespeculeerd over wie de ‘Zomerhit’ zal winnen en daarbij wordt ook duidelijk welke artiesten de mensen niét willen zien winnen. Dat zijn verrassend genoeg Niels Destadsbader en Regi, die genomineerd zijn met het nummer ‘De Wereld Draait Voor Jou’. Niels won de ‘Zomerhit’ al drie keer, Regi was de winnaar vorig jaar.

“Hopelijk weer niet Niels Destadsbader. Die jongen kan echt niet zingen. ‘Ooo ooo’, meer komt daar niet uit”, reageert iemand. “Inderdaad, hopelijk niet Regi en Niels, ik ben dat liedje zo beu gehoord als koude pap!”, antwoordt een ander. Nog een ander is al even duidelijk: “Zolang het Niels Destadsbader en Regi niet zijn is het goed voor mij!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws