Meghan Markle zorgt opnieuw voor ophef: “Hoe durft ze?” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle zorgt opnieuw voor ophef: “Hoe durft ze?”

Meghan Markle zorgt opnieuw voor ophef: “Hoe durft ze?”

Meghan Markle mocht onlangs 40 kaarsjes uitblazen. In plaats van verjaardagscadeautjes te krijgen, wilde Meghan anderen helpen op haar 40e verjaardag, maar haar halfzus Samantha Markle was niet onder de indruk, wel integendeel.

Samantha kan het duidelijk niet verkroppen dat hun vader, Thomas Markle, nog steeds zijn kleinkinderen niet heeft gezien. “Vertel je advocaten en PR-mensen maar dat ik zei dat je je verantwoordelijkheid moet nemen”, zei Samantha, gevraagd naar wat haar boodschap was voor haar halfzus. “Je bent geen twaalf of negentien jaar oud meer. En zelfs als dat zo was, dan heeft onze vader je je hele leven alles gegeven wat je maar wilde en is hij steeds geweldig voor je geweest.”

 "Het gaat hier om échte mensen"

"Je hebt het recht niet om hem of de koninklijke familie zo te behandelen”, klonk het. “Je bent veertig! Hoe lang gaat het nog duren voor je wakker wordt en zo degelijk en menslievend wordt als je PR-team laat uitschijnen dat je bent? Dit is geen spelletje. Het gaat hier om échte mensen met een eigen leven en eigen gevoelens.”

“Hoe durf je dat uit te buiten en mensen te behandelen alsof ze vaatdoeken zijn”, vervolgde Samantha. “Je deed ooit eens een reclamefilmpje voor afwasmiddel. Prima, maar je moet mensen dan nog niet behandelen alsof ze vaatdoeken zijn."

"Behandel mensen misschien eens alsof ze belangrijk zijn"

“Misschien moet je de mensen in je leven eens behandelen alsof ze enige waarde voor je hebben", aldus Samantha. “Alsof ze net zo belangrijk zijn als je fotoshoots en je gala’s. Het leven is kort en al die dingen doen er eigenlijk niet toe. Wat belangrijk is, zijn de mensen rondom je - die je nu zo kil behandelt. Ze zijn niet vervangbaar. Je bent 40 nu. Onze vader zal misschien niet nog een jaartje ouder worden."

Populair

Laatste nieuws