24-jarig model kan niet meer zitten na billift van 15.000 euro: “Maar ik heb er geen spijt van” Buitenland
Buitenland

24-jarig model kan niet meer zitten na billift van 15.000 euro: “Maar ik heb er geen spijt van”

24-jarig model kan niet meer zitten na billift van 15.000 euro: “Maar ik heb er geen spijt van”

Kazumi, een 24-jarig model dat momenteel in Miami woont, verdient de kost door online te pronken met haar figuur. Daar heeft ze veel voor over. Enkele jaren geleden begon ze aan haar lichaam te sleutelen om zo het perfecte lijf te krijgen.

Kazumi worstelt al jaren met haar lichaam en kreeg als tiener van juryleden van schoonheidswedstrijden te horen dat ze moest afvallen. Naarmate de jaren verstreken, heeft het model haar aandacht gericht op plastische chirurgie om zo haar gewenste look te bereiken. Omdat ze zich altijd al aangetrokken voelde tot vrouwelijke, ronde vormen, besloot ze eerst en vooral een borstvergroting te nemen ter waarde van 7.000 euro.

Auto-ongeluk

Daarmee was ze al best tevreden, maar nog niet helemaal gelukkig. Ze boekte zichzelf een liposuctie in en onderging nog wat andere operaties, waaronder een billift van maar liefst 15.000 euro. Kostenplaatje van deze ingrepen: 25.000 euro. Uitgegeven op één dag.

“Het was de duurste dag die ik ooit heb gehad en het voelde alsof ik een auto-ongeluk had gehad, maar het was het zó waard”, vertelt Kazumi - niet haar echte naam, voor alle duidelijkheid - in The Sun.

"Ik doe alles nu staand"

"Voor de operatie was ik nerveus over de pijn, maar ik was zo opgewonden over hoe ik eruit zou zien dat ik die angst onderdrukte.” Kazumi schat dat het ongeveer drie maanden duurde voordat de zwelling weg was en ze de resultaten zag.

Maar nu heeft ze te kampen met de bijwerkingen: ze is namelijk niet in staat om te gaan zitten na haar billift. "Ik doe alles nu staand, ik heb geleerd staand te plassen en te poepen. Ik ga wel overal heen met een kussen, zodat mijn billen wel worden ondersteund. Maar als ik druk uitoefen op mijn heupen of billen, riskeer ik het vet te beschadigen.”

Toch heeft Kazumi er geen enkele spijt van dat ze al deze operaties heeft laten doen. “Ik verdien nu veel geld met mijn lichaam. Ik ging zelfs van 20.000 euro per maand naar 160.000 euro per maand”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws