Koppel heeft seks op klif en heel het strand kijkt mee Buitenland
Buitenland

Koppel heeft seks op klif en heel het strand kijkt mee

Koppel heeft seks op klif en heel het strand kijkt mee

Een Australisch koppel werd gespot terwijl ze seks hadden op een bekende klif nabij Sydney. Een zwemmer nam de foto’s en plaatste ze op een Facebookgroep.

Scott Robinson nam de foto’s tijdens zijn sessie ochtendzwemmen. Op de foto is een koppel te zien dat heeft seks heeft op de bodem van een klif. Bovenop de klif zijn wandelaars te zien die zich van geen kwaad bewust zijn.

Hij plaatste de foto’s op een lokale Facebookgroep waar ze na een tijdje verwijderd werden, maar wel voor de nodige hilariteit zorgden. In Australië heerst op dit moment een strikte lockdown.

Grappende Australiërs vroegen zich af of de hete sessie van het koppel toegelaten was onder de lockdownregels: “Is dit verboden recreatie of telt dit als toegestane als sport?”, vroeg een grapjas op Facebook. Mensen die de lockdownregels overtreden kunnen in Sydney een boete van meer dan 400 euro krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws