Familie Planckaert flink in de problemen Buitenland
Buitenland

Familie Planckaert flink in de problemen

Familie Planckaert flink in de problemen

De warme en pakkende avonturen van Vlaanderens meest geliefde familie zijn weer te volgen in het nieuwe seizoen van ‘Château Planckaert’. De familie doet er alles aan om het kasteel te renoveren en er hun nieuwe thuis van te maken.

De Franse droom lijkt voor Eddy Planckaert en Christa echter verder weg dan ooit. De zware revalidatie van Junior en de zorg voor de 95-jarige Clara brengt hun verhuis in het gedrang. Voor Francesco, Stephanie en hun gezinnen is er echter geen weg terug: hun kinderen zijn ingeschreven in een Franse school.

Door het wegvallen van Eddy en Junior hebben de verbouwingen enorme vertragingen opgelopen, maar iedereen doet zijn uiterste best om te helpen waar hij kan. Daarnaast treden Mageno en Devon in de voetsporen van Eddy.

Ze gaan samen wielrennen, al gooit de knieblessure van Devon nog voor de eerste wedstrijd roet in het eten. Ook Juniors sportieve ambities zijn niet verdwenen. Zal hij zijn racedroom kunnen waarmaken of blijft zijn complexe beenbreuk hem parten spelen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws