Valerie De Booser laat zich niet doen en dient criticaster van antwoord: “Sommige mensen…” Buitenland
Buitenland

Valerie De Booser laat zich niet doen en dient criticaster van antwoord: “Sommige mensen…”

Valerie De Booser laat zich niet doen en dient criticaster van antwoord: “Sommige mensen…”

Op 10 augustus overleed Lara Switten (35), Nina-columniste en moeder van drie kinderen, aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Valerie De Booser heeft haar bewondering voor Lara nooit onder stoelen of banken gestoken.

“Samen met Insentials schenken we graag 10% van de omzet aan het Leuvens Kankerinstituut zoals Lara en haar familie dit graag zou willen”, deelde Valerie op Instagram. “Lara zei dat haar invloed en ziekte iets zou kunnen betekenen voor andere powervrouwen die geconfronteerd zijn met die ziekte.”

"Voor sommige mensen is het nooit goed"

Een mooi gebaar, die blijkbaar niet iedereen op de juiste manier opvatte. “Jammer dat het afscheid van Lara moet gekoppeld worden aan commerciële doeleinden”, schreef iemand als reactie op het bericht. Valerie zette meteen de puntjes op de i.

“Dan lees je het verkeerd. Is met goedkeuring vd familie”, reageerde Valerie. “De opbrengst gaat naar het Kankerinstituut voor verdere onderzoeken zoals Lara zelf wou. Dat was haar wens om nog verder te helpen voor die onderzoeken en op deze manier kunnen wij nog iets doen. Maar blijkbaar is het voor sommige mensen nooit goed.”

Populair

Laatste nieuws