-->

Iedereen zegt hetzelfde over transfer van Niels Destadsbader naar VRT

Iedereen zegt hetzelfde over transfer van Niels Destadsbader naar VRT
Zaterdag 21 Augustus 2021 - 18:30   I   Foto: Photonews   I  

Niels Destadsbader gaat na zeven succesvolle jaren bij VTM de overstap maken naar de VRT. Een serieuze bom die inslaat in medialand, maar de kijkers en luisteraars van de openbare omroep heten Niels van harte welkom, zo blijkt op de sociale media.

“Ik weet niet van jullie, maar ik kijk er alvast enorm naar uit! Succes, Niels!”, schrijft iemand. “Whoop whoop! Welkom, Niels”, klinkt het enthousiast bij een ander. “En dikke proficiat met je mooie transfer!”

“Wat een mooie aanwinst voor de VRT”, merkt een fan op. “Super dat Niels opnieuw naar de grootste familie van Radio 2 en naar Eén terug keert. Terug waar het allemaal begon! Dikke proficiat!” 

“Top! Welkom, Niels! Super leuke aanwinst voor de VRT, daar konden ze wel wat vernieuwing gebruiken! Met Niels komt dat allemaal dik in orde”, is een dame zeker van haar stuk. “Niels, go for it!”, aldus nog een ander. “Mooie overgang, hoor! Bij VTM weten ze niet wat ze hebben laten gaan!”

“Succes, Niels! Je gaat dat ongetwijfeld goed doen. Je bent een echte topper!”, lezen we nog. En ook: “Jihaaa, welkom terug, Niels! Wij kijken er hier alvast naar uit!"

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  VRT  I  VTM  I  shownieuws