Herbert Flack verrast ‘Familie’-kijkers: “Dit kan ik al verklappen over het nieuwe seizoen” Buitenland
Buitenland

Herbert Flack verrast ‘Familie’-kijkers: “Dit kan ik al verklappen over het nieuwe seizoen”

Herbert Flack verrast ‘Familie’-kijkers: “Dit kan ik al verklappen over het nieuwe seizoen”

Vanaf maandag 23 augustus zit Vlaanderen rond 20u00 terug op het puntje van z’n stoel. Dan wordt het nieuwe 31ste seizoen van ‘Familie’ afgetrapt met een knaller van een dubbelaflevering. En daarin stijgt de spanning naar ongeziene hoogte.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maakt ook een nieuw personage zijn opwachting: Leon De Bodt. Een rol die gespeeld wordt door rasacteur Herbert Flack. De eerste beelden van het mysterieuze personage beloven echter weinig goeds. Leon blijkt de ontvoerder van Lars te zijn en is duidelijk niet van plan zijn gevangene zomaar vrij te laten. Maar waarom? En wie ís Leon De Bodt?

"Dat mijn personage zo’n cruciale rol mag spelen is fijn"

“Het voelt goed om in de huid te mogen kruipen van een personage waar zoveel mysterie rond hangt”, licht Herbert Flack een tipje van de sluier. “Het is duidelijk dat Lars en Raven op een belangrijk keerpunt stonden in de zoektocht naar hun vader of grootvader. Die zoektocht leidt hen naar Leon De Bodt, een ex-kolonel die duidelijk een hele geschiedenis met zich meedraagt.”

“Maar wie is Leon juist? Welke rol speelt hij in de zoektocht naar Lars’ vader? Wat heeft hij met de ontvoering te maken? Dat mijn personage meteen zo’n cruciale rol mag spelen in een grote verhaallijn is enorm fijn. En ik kan alvast verklappen dat er meteen heel wat spanning zit aan te komen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws