Politie op zoek naar man die masturbeert, terwijl hij naar 4-jarig meisje gluurt Buitenland
Buitenland

Politie op zoek naar man die masturbeert, terwijl hij naar 4-jarig meisje gluurt

Politie op zoek naar man die masturbeert, terwijl hij naar 4-jarig meisje gluurt

Een man werd zaterdag opgemerkt toen hij aan het masturberen was terwijl hij naar een 4-jarig meisje gluurde die in haar tuin aan het spelen was. De moeder van het meisje is razend en verspreidde een foto van de man op Facebook.

De Nederlandse politie is op zoek naar een man die zichzelf bevredigde terwijl hij naar een 4-jarig meisje keek in het Nederlandse Nuenen.

De moeder betrapte de man en nam foto’s. Ze plaatste de foto’s op Facebook met het volgende bericht: “Deze meneer vindt het spannend om door een hek naar mijn spelende 4 jaar oude dochter te kijken met zijn piemel in zijn hand”, aldus de moeder in een Facebookbericht. Toen ze hem betrapte, nam hij de benen.

Volgens commentaren op Facebook zou de man dit al eerder hebben gedaan. ”Misschien wel dezelfde viespeuk die een paar maanden geleden z’n zaakje liet zien aan een klasgenootje (12) van mijn dochter”, zei een vrouw op Facebook. “Laatst stond die volgens mij ook in de bossen bij Gulbergen. In ieder geval wel zelfde shirt en tas”, zei een man in een commentaar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws