Voetbalcoach (39) veroordeeld nadat hij 13-jarig meisje misbruikte en ten huwelijk vroeg Buitenland
Buitenland

Voetbalcoach (39) veroordeeld nadat hij 13-jarig meisje misbruikte en ten huwelijk vroeg

Voetbalcoach (39) veroordeeld nadat hij 13-jarig meisje misbruikte en ten huwelijk vroeg

Wesley Shore (39) uit het Britse Hull is veroordeeld voor twee jaar en acht maanden celstraf nadat hij bekende dat hij seks had gehad met een dertienjarig meisje. Shore was een voetbalcoach in de lokale club op vrijwillige basis.

Tijdens de rechtszaak werd onthuld dat het meisje had gevraagd om met hem naar bed te gaan, kuste en knuffelde haar, vertelde haar dat hij "verliefd" op haar was en dat hij wilde dat zij zijn vrouw werd. Ook liet hij het meisje foto’s van zichzelf in een sportbeha doorsturen.

Tijdens een dronken nacht viel Shore het meisje aan en verkrachte hij haar. De ouders van het meisje zei dat hun dochter nu getraumatiseerd is. “Als ze een man ziet, dan steekt ze de straat over.”

“Zelfzuchtige seksuele lusten”

De rechter zei dat Shore veel tijd had gespendeerd om het meisje te lokken en een vals gevoel van veiligheid te geven. “Allemaal voor zijn eigen zelfzuchtige seksuele lusten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws