Levenloze lichaam van kind uit ingestort appartementencomplex gehaald Royalty
Royalty

Levenloze lichaam van kind uit ingestort appartementencomplex gehaald

Levenloze lichaam van kind uit ingestort appartementencomplex gehaald

Woensdagavond stortte een groot appartementencomplex in het Spaanse Peñíscola in. Reddingswerkers konden een 15-jarige jongen levend uit het puin bevrijden, voor een ander kind kwam alle hulp te laat.

Donderdagochtend werd het levenloze lichaam van een kind gevonden. De Spaanse slachtofferhulp vangt de familie van het kind op. De vorige avond kon een tiener worden bevrijd uit het puin.

“We kregen contact met een tienerjongen die reageerde op ons geroep. We hebben geprobeerd te voorkomen dat hij het bewustzijn zou verliezen. Uiteindelijk konden we hem bevrijden. Hij was bedolven onder platen, wat de situatie zeer onstabiel maakte”, zegt een brandweerofficier aan de Spaanse krant El Pais.

Nog een vrouw vermist

Volgens de overlevende tiener was er nog een andere vrouw aanwezig in het gebouw toen het instortte. Naar haar wordt er nog gezocht. Burgemeester Martínez zei dat een deel van de bewoners niet thuis waren toen de instorting gebeurde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws