Niels Destadsbader verrast iedereen: “Ik ben er gewoon verliefd op geworden” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader verrast iedereen: “Ik ben er gewoon verliefd op geworden”

Niels Destadsbader verrast iedereen: “Ik ben er gewoon verliefd op geworden”

Niels Destadsbader was een van de muzikanten die het afgelopen jaar gevolgd werden door programmamaker Eric Goens voor ‘Vlaanderen Herleeft’. Eric trof de zanger onder meer op een padelcourt, en dat was niet toevallig.

“Ik ga zelf een paar padelclubs beginnen binnenkort", laat Niels weten. "’t Is altijd mijn droom geweest om mijn eigen tennisclub te hebben. Sinds een tweetal jaar speel ik nu padel en ik ben echt verliefd geworden op die sport, en je voelt dat de mensen dat ook aan het doen zijn.”

Heel veel centjes

In zijn geboortedorp Deerlijk zal er alvast geen padelclub komen. “Nee, we gaan kijken om het op verschillende plaatsen te doen. Dat is toch de ambitie. Acht veldjes per locatie, dat is de bedoeling.”

“Dus binnen een jaar of vijf stop ik met zingen en zet ik alles op padel?”, lacht Niels hartelijk. “Nee nee, ik hoop dat ik voor de rest van mijn leven kan blijven zingen. Maar je moet toch af en toe een risico pakken in het leven. De eerste keer dat ik in het Sportpaleis optrad, stak ik daar ook mijn centjes in, hè. En dat waren er ook héél veel.”

Populair

Laatste nieuws