Dieter Coppens doet opvallende onthulling: “Veel mensen weten dit niet van mij” Buitenland
Buitenland

Dieter Coppens doet opvallende onthulling: “Veel mensen weten dit niet van mij”

Dieter Coppens doet opvallende onthulling: “Veel mensen weten dit niet van mij”

Dieter Coppens heeft zelf een zomerscheurkalender uitgegeven boordevol tips om je kinderen bezig te houden in de zomer. Hierover gaf hij meer uitleg in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM.

“Veel mensen weten dit waarschijnlijk niet, maar ik ben naast mijn tv-werk ook actief als grafisch vormgever", laat Dieter Coppens weten. "Nu al twee jaar op een rij heb ik de Zomerscheurkalender in elkaar gestoken. Dat is een hele kalender, en elke dag staan daar tips in om de kinderen bezig te houden gedurende de zomer. 62 dagen lang staat daar inspiratie in om uw kind bezig te houden.”

Langste Krijtlijn van het Land

Bij Peter Van de Veire kondigt Dieter een erg fijne activiteit aan: de Langste Krijtlijn van het Land. "Het idee is heel simpel: je begint gewoon met stoepkrijt te tekenen voor uw deur, tot bij de buren en de buren gaan weer verder tot de volgende buren. Zo wordt er uiteindelijk geconnecteerd door één hele lange krijtlijn.”

Er zijn geen speciale voorwaarden aan de krijtlijn verbonden, laat Dieter weten. “Dat mag een kronkelende lijn zijn, dat mag een rechte lijn zijn… Maar ik zou wel als tip willen meegeven om niet de stippellijn die al op de baan staat te verbinden”, lacht hij. “Dat is valsspelen én redelijk onveilig.”

Populair

Laatste nieuws