Luka Cruysberghs onthult: “Dit is het eerste wat ik deed toen ik werd ontslagen uit Hooverphonic” Buitenland
Buitenland

Luka Cruysberghs onthult: “Dit is het eerste wat ik deed toen ik werd ontslagen uit Hooverphonic”

Luka Cruysberghs onthult: “Dit is het eerste wat ik deed toen ik werd ontslagen uit Hooverphonic”

Luka Cruysberghs liet voor het eerst van zich horen tijdens haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’. Coach Alex Callier was meteen verkocht, en de Hooverphonic-oprichter leidde haar naar de overwinning.

Niet lang daarna werd Luka voorgesteld als nieuwe zangeres van Hooverphonic. Met Luka als zangeres brak er zogezegd een nieuw begin aan voor de band, maar het tegendeel was waar. Eind 2020 al werd Luka door Callier op straat gezet om plaats te maken voor Geike Arnaert, die in 2008 de band verliet. Sindsdien is ze erg openhartig wat haar vertrek bij Hooverphonic betreft.

“Ik heb véél gemist, hè?”, zegt ze over haar tijd bij de succesvolle band. “Daar had ik het moeilijk mee. Je ziet elke keer de foto’s van feestjes online komen, de video’s en de stories, en niet één keer was ik erbij. Na mijn ontslag was het even alle remmen los.”

Grote droom

“Ik mocht niet aandoen wat ik wilde, en tattoos waren uit den boze. Dus nadien ben ik meteen gaan shoppen, en heb ik een vlinder laten zetten”, klinkt het. “Ik heb zelfs eindelijk - mijn grote droom! - een hondje in huis genomen."

"Het was zoals die periode na de break-up waarin je je hele kleerkast ondersteboven keert en je haar laat knippen. Geen fuck you, maar een zoektocht naar mezelf”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws