Amy (32) vindt geen job: "Ik ben te knap en te zelfzeker" Buitenland
Buitenland

Amy (32) vindt geen job: "Ik ben te knap en te zelfzeker"

Amy (32) vindt geen job: "Ik ben te knap en te zelfzeker"

Instagrammodel Amy Kupps slaagt er niet in om een gewone baan te vinden. Naar eigen zeggen worden mannelijke bedrijfsleiders te nerveus als ze op sollicitatie komt.

Kupps beweert dat ze "te knap is" om een normale job te vinden. De 32-jarige vrouw zei eerder haar job als leerkracht geschiedenis op omdat ze een account heeft op OnlyFans.

"Het is altijd al een probleem geweest dat ik zo knap ben, maar ik denk dat ik nu zoveel zelfvertrouwen heb ik dat te intimiderend overkom bij veel mannen", vertelt ze.

Zo herinnert de vrouw zich een sollitiatiegesprek waarbij de interviewer helemaal in de war geraakte. "Hij bleef maar naar mijn borsten en gezicht staren. Hij begon oncontroleerbaar te zweten en te trillen en kon geen vraag meer gesteld krijgen", legt ze uit.

"Een enorme bobbel in zijn broek"

“Na een tijdje zei de manager dat hij naar het toilet moest en toen hij opstond zat er een enorme bobbel in zijn broek", luidt het nog. Nadien kreeg ze naar eigen zeggen te horen dat ze niet gekwalificeerd was voor de job.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws