-->

Peter Van Laet zwaar onder vuur: “Het klopt helemaal niet wat hij zegt”

Peter Van Laet zwaar onder vuur: “Het klopt helemaal niet wat hij zegt”
Donderdag 2 September 2021 - 12:30   I   Foto: VTM   I  

‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’ was een ware hit voor VTM deze zomer. Het legendarische muziekprogramma werd op gejuich onthaald door publiek én door de Vlaamse artiesten.

‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’ gaf ons een mooie mix van ’90’s-hits en de daarbijbehorende commentaar van onder meer de artiesten die toen hun optreden mochten maken. Peter Van Laet, zanger van Mama’s Jasje, liet zich de opmerkelijke uitspraak ontvallen dat hij destijds ‘Diep’, de monsterhit van Get Ready!, heeft ingezongen.

"Hij heeft mijn strofes niét gezongen"

“Volgens mij kwam Peter niet zo goed uit zijn woorden. Hij heeft mee de báckings gezongen op ‘Diep’, dat klopt wél”, zegt zanger Koen in Dag Allemaal, waarop zijn Get Ready!-collega Jimmy: “Maar hij heeft niet mijn strofes gezongen.” Koen relativeert: “Peter zat bij dezelfde platenfirma als wij, en woonde boven onze manager. Logisch dat hij al eens iets meezong.” 

“Ik schrok er toch wel van”, geeft Jimmy toe. “Ik zat rustig tv te kijken, en ineens hoor ik dát. ‘Wat vertelt die nu?’ dacht ik. Toen ging de telefoon: mijn ma, mijn tante, vrienden... Ik moest dat toch even rechtzetten.”

TAGS  I  Get Ready!  I  Peter Van Laet  I  Diep  I  Mama's Jasje  I  shownieuws