Slecht nieuws over Remco Evenepoel (21) Wielrennen
Wielrennen

Slecht nieuws over Remco Evenepoel (21)

Slecht nieuws over Remco Evenepoel (21)

Geen goed nieuws over Remco Evenepoel. De renner heeft de strijd moeten staken in de Benelux Tour nadat hij opnieuw maagklachten kreeg.

“Nadat zijn toestand de voorbije dagen verbeterde, kreeg Remco opnieuw last van zijn maag”, aldus Deceuninck - Quick-Step. “Daarna is beslist dat hij vandaag niet meer zal starten in de Benelux Tour. De teamartsen volgen zijn situatie de komende dagen van dichtbij op.”

“Remco verder laten rijden had geen enkele zin meer. In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg hij er nog eens buikloop bovenop. Dat was het signaal om de stekker er helemaal uit te trekken. Het is zinloos een renner die al niet te veel krachten heeft nog verder te laten rijden”, meldt teamdokter Yvan Vanmol.

“De laatste dagen en weken zijn al heel zwaar geweest voor Remco. Wij gaan hem nu niet helemaal ‘in een knoop laten leggen’. Het enige wat hij nu moet doen, is zo spoedig mogelijk uitzieken. Rusten, veel rusten, en herstellen is aan de orde.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws