Opvallend nieuws over prins Harry en prins William: “Het is verdwenen" Buitenland
Buitenland

Opvallend nieuws over prins Harry en prins William: “Het is verdwenen"

Opvallend nieuws over prins Harry en prins William: “Het is verdwenen"

Een verzoening tussen de Britse prins Harry en zijn familie zit er nog niet meteen aan te komen. Dat is tenminste wat Omid Scobie, de auteur van Harry’s biografie ‘Finding Freedom’, beweert.

“Als we spreken met bronnen dicht bij het paar en ook bronnen dicht bij de koninklijke familie, is er het gevoel dat er heel weinig vooruitgang wordt geboekt bij het herstellen van de kloof tussen de hertog en de hertogin van Sussex en de Britse koninklijke familie”, zegt Scobie in ‘Good Morning America’. “Sommige gevoelens zijn echter verdwenen omdat de tijd zijn werk heeft gedaan, dus de deur zal op een gegeven moment wel openstaan voor die gesprekken.”

Harry en Meghan zouden ondertussen niet van plan zijn om zich terug te trekken uit de spotlights. “Het is niet dat ze willen verdwijnen of niet gezien willen worden. Het is gewoon dat ze willen kiezen wat ze privé houden en wat ze met de wereld delen.”

Archewell

Sinds Meghan en Harry een stap terug hebben gezet van hun koninklijke plichten en verhuisden naar de Verenigde Staten gaat het beter met hen dan ooit, vervolgde Scobie. “Hier hebben ze tenminste controle over hun leven. De Archewell-stichting die ze aan het opbouwen zijn is momenteel het belangrijkst voor hen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws