-->

Mama verliest baby van vijf maanden oud bij zwaar ongeval: "Ze gaf het meisje continu knuffels en kusjes"

Mama verliest baby van vijf maanden oud bij zwaar ongeval:
Vrijdag 1 Oktober 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Woensdag overleed een baby van vijf maanden oud bij een verkeersongeval in Genk. Getuigen zijn nog steeds in shock van wat ze gezien hebben.

“Ik ben uitgestapt en richting de auto gelopen”, zegt getuige Ibrahim Karakus (30) in Het Laatste Nieuws. “Een andere dame had al geholpen om de Maxi-Cosi uit de auto te halen en voorzichtig op de grond neer te zetten. Langs haar zat de moeder van het kindje met haar ander zoontje erbij.”

Ibrahim en andere omstaanders probeerden zich over het kindje te ontfermen. “Maar dat was natuurlijk bijzonder moeilijk. Ze huilde hevig en vroeg op haar dochtertje het wel zou redden. De baby had de oogjes open en keek naar me, maar ademen leek wat moeizamer te gaan. Ze bibberde ook een beetje. Het was zo erg.” 

In shock

De vrouw had zelf een hoofdwonde, maar wilde geen moment van haar baby wijken. “Begrijpelijk, want ze week geen moment van haar kindje. Ze had zelf pijn, maar zat er langs op de grond en gaf het meisje continu kusjes en knuffels.”

Zelf is Ibrahim zwaar in shock. “Mijn vrouw is zelf zes maanden zwanger en toen ik het haar vertelde, moest ze meteen huilen. We zijn er kapot van, net zoals vele anderen."

TAGS  I  Genk  I  baby