Marie Verhulst openhartig over haar vriend Jef: “Het is waar dat hij dit niet wil” Buitenland
Buitenland

Marie Verhulst openhartig over haar vriend Jef: “Het is waar dat hij dit niet wil”

Marie Verhulst openhartig over haar vriend Jef: “Het is waar dat hij dit niet wil”

In ‘De Verhulstjes’ zien we dit seizoen hoe Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen en zijn kinderen Viktor en Marie hun vakantie doorbrengen in Saint-Tropez. De kijkcijfers zijn goed, en de reacties zijn ook overwegend positief.

“Ik krijg zelden negatieve berichten. Als ik ze krijg, doen ze me weinig”, zegt Marie in Het Nieuwsblad. “Wie schrijft dat, wie zegt dat? Mensen hebben altijd een mening gehad over mijn familie, in het bijzonder over mijn vader. Ik ben dat gewend. Goed dat er zoveel reacties op ‘De Verhulstjes’ zijn. Het is een teken dat er veel naar gekeken wordt.”

Wie ook te zien is in het realityprogramma, is Maries vriend Jef. “Jef is een deel van het gezin, hij is erbij op verjaardagen en vakanties, dus gaan we hem niet met opzet buiten beeld houden”, aldus Marie. “Het is waar dat hij niet in de spotlights wil staan, maar hij vindt het prima om in beeld te komen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws